Jesenice

První závody jarní části oblastního žebříčku 2015 se uskutečnily v Sosni u Jesenice. V sobotu nás potěšilo jak sluníčko tak krásné výsledky hned na úvod sezóny.

 cíl

Zastoupení jsme tentokrát měli i v žákovských kategoriích a jak naši nejmenší dopadli? Kategorie D10 Kačka Kožíšková na krásném čtvrtém místě a kousíček za ní Terka Třísková na 5. místě. S těžkou tratí D12 se poprala Adélka Říhová a skončila na pěkném desátém místě. Reprezentovali nás ovšem i kluci - kategorie H10 a opět krásné čtvrté místo pro Šimona Stehlíka a deváté místo pro Martina Šoupu (ovšem krásný čas!). S přestupem do H12 si báječně poradil Pepík Bohuslav a umístil se na 11. místě. Fáborky a doprovod zvládli i ti úplně nejmenší - Filip Černý, Fanda Bohuslav a Mája Pilařová. A nakonec stateční "Liniáři :)", kterými jsou Kája Pospíšilová, Lukáš Tříska, Kuba Stehlík a Klárka Říhová.

vyhlaseni

Oddílové dresy oblékli i starší a těm se také dařilo - viz sobotní výsledky.

V neděli se značně ochladilo, ale i tak se na startu sešlo plno závodníků. H10 a opět pěkné umístění v polovině Šimon Stehlík. Trať H12 zvládli Adam Kašpar a Pepík Bohuslav. Na trati HDR se utkali Filip Černý a Fanda Bohuslav. Na ostatní se můžete podívat zde. V hlavní pánské kategorii proběhla nominace do A týmu štafet, které se konají v Plzni druhou dubnovou sobotu. Jak to dopadlo a jestli jsou ještě volná nějaká místa ve štafetách napříč kategoriemi můžete sledovat v této tabulce.

Tags: