Závěrečné oddílové soustředění 2015

Akce byla pojata jako závěrečné setkání mládežníků a dětí a jejich rodičů, včetně trenérů. Celý víkend byl spíše seznamovací a hravý a hlavně naprosto báječný.

Nově nalezené zázemí – turistická ubytovna v Podmoklech u Sušice – neměla chybu (a po závěrečném předání nás paní ujistila, že můžeme přijet zase a i nabídla slevu).

Páteční večer jsme postupně přijížděli, seznamovali se a hráli společenské hry. Díky kytaristům Iloně a Radkovi se večer ještě pěkně protáhl při báječné muzice.

V sobotu dopoledne se uskutečnila hra, při které měla celá Lokotka sestrojit stroj času a zachránit sebe i ostatní před koncem světa :) Myslím, že hra splnila svůj účel na podpoření týmového ducha celého oddílu a všem se líbila.

Odpoledne jsme se auty přiblížili do závodního prostoru, zde se rozdělili do několika družstev a pak si nás Kuba vychutnal se svým úkolem najít v terénu 9 kontrol. To pouze s jednou mapou na celý tým, na které byly kontroly jen tři !! a zbytek jsme si museli dohledat pomocí koleček, které byly vystříhané z úplně jiné mapy. Naštěstí díky týmové spolupráci jsme vše zvládli a nakonec se ani nikdo neztratil.

Perfektní spolupráce pokračovala i večer při ohřívání hrnců omáčky, nahřívání knedlíků, vydávání jídla i mytí nádobí. Ještě jednou děkujeme kuchařce za moc dobrou omáčku! :)

Pak se zas řádilo při Biatlonu, Kravách, hře Dobble i Orientačním běhu.

Hlavním bodem večera pak bylo závěrečné shrnutí letošní sezony očima trenérů i fotografů včetně velice podařeného videa. Na závěr jsme si zase užívali pár hodin s kytarou a písničkami.

V neděli jsme se vydali pokochat se výhledy z rozhledny Sedlo. Sluníčko přálo a cestou se ještě pořešilo i plno nápadů do dnů budoucích. Pak už zbývalo jen zabalit, dojíst zbytky, poklidit a vyrazit k domovu s pocitem prima stráveného víkendu.

Fotky:

Video od Jirky.

Tags: