Úspěchy LPM na MČR

 

O víkendu 21. – 22. 9. uspořádal oddíl Tatran Jablonec nad Nisou MČR na klasické trati. Z pěti závodníků LPM se do finále A probojovali oba chlapi – Láďa Čepička v H16 a Fanda Kolovský v H21, kde obsadili pěkná místa. Láďa si 13. místem potvrdil licenci A a Fanda dosáhl skvělého úspěchu v TOP10, byl devátý!!!

 

                A vy, co jste sledovali sestřih v televizi a máte obavu, zda Fanda neběhá za Lokomotivu Brno, nebojte, je pořád náš!

 

Tady si můžete počíst podrobněji a odborněji: https://o-news.cz/mcr-klasika-jak-volili-muzi/

 

 

 

V sobotu 5. 10. se konalo hodinku jízdy autem od Plzně další MČR – tentokrát štafet v Tisu u Blatna pod taktovkou SK Praga. Nejlépe se umístilo žactvo a dorost, Láďa Čepička v kategorii H18 za VPM1 obsadil spolu s Lukášem Richtrem a Radimem Tokárem výborné 3. místo, skvěle si vedl i Kuba Stehlík v H12 za ZCO1, když byl na svém úseku druhý a celkově obsadili 5. místo. V TOP10 se ještě v H14 objevili David Němec (skvělé 3. místo na svém úseku) a Šimon Stehlík za ZCO1, když skončili celkově na 8. místě.

 

V neděli 6. 10. následovalo MČR klubů a výběrů žactva, kde si Láďa Čepička s VPM1 zopakoval úspěch ze soboty a opět si mohl stoupnout na bednu (bronz). Kromě toho zakusil, jaký je to pocit přiběhnout ze svého úseku jako úplně první! Pěkně se umístila i naše trojice Kuba Stehlík, Kačka Kožíšková a Šimon Stehlík v družstvu ZCO1, v kategorii DH14 skončili na 7. místě (ale třeba Kuba Stehlík svůj úsek vyhrál).

 

U dospělých a veteránů bylo úspěchem už jen to, že se povedlo navzdory nemocem, zraněním, studiím v zahraničí apod. postavit 3 kompletní družstva – jedno v DH21, jedno v DH175 a jedno v MIXu.

 

Fotografie: https://janashow.rajce.idnes.cz/MCR_klubu_a_druzstev_Tis_u_Blatna/

 

 

 

 

 

Tags: